Tuesday, November 2, 2010

uthm vs utm?

woor tajuk entri macam nak tarik perhatian budak2 utm suruh baca kan kann. tssk. tapi budak utm kalau ada belog mana nak bagitau diam2 je takot kantoi katanyaa (your brain!) hye nasuha azman! ;D 


kalau uthm vs utm mesti la utm menanggg sebab uthm takda air terjun yang indah lagi bersih macam dekat utm tuu. eh tapi kalau utm vs utp konpem2 utp menang sebab utp jauh lagi gempak kat toronto sanaa hekhek. em 2,3 hari lepas aku bermastautin di utm sebab nak jumpa girlpren2 kesayangan pom3! release tensenn kononn2. ramai kawan2 sekolah kuantan dan geng2 aras empat matrik belajar kat sana. 


tak senonoh bersama. ish.


syokk tau duk sana. bilik air besaaar boleh mandi 3,4 orang. cafe besaaar boleh kumpul satu stadium tengok bolaa. bilik untuk single pun gila besaaar boleh ajak family sekali tok wan tido samaa (--") kecik hati saya utm tak amek saya belajar kat sana. *cehh nama utm pun takde dalam list upu form kau! tssk. 


selain pusing2 utm sampai lewat malam, aku dah tawaf satu jb tuh saja nak ukur bape km persegi bandar jb nih. *cover la sket taktau jalann. ishh. lepak dengan kawan2 satu kepala memang syok habes sampai tak sedar dah lewat nak masuk utm nanti takot kena tahan dengan abang guard. abang?? erkk~


'dari mana ni dik?'


'keluar pegi makan tadi bang..' sheton bisik suruh tipu


'mana sticker kereta takda pun?'


'ohh saya bukan student sini, saya dari UTHM..' saja nak bold sebab dengan bangga sampai kembang2 hidung aku sebut nama uthm. hee


naseb baek ayu dengan suha lincah je tunjuk kad matrik diorang. yeayy lepas pun masuk. after that kitorang pegi naik balai cerap. woor seram je nak ke sana. sepanjang jalan dalam hati cakap 'jangan cabul mulut..jangan cabul..' apa yang menarik dari atas tu kita boleh nampak the whole view of utm and area area jb bersebelahan. cantikk! lagi satu utm bestt sebab roti pisang dia wuu marvellous kau! utm mesra alam siap ada taman rusa. mula2 aku tak perasan sebab dia dekat pintu masuk utama then dah perasan terus nak singgah sebab macam teruja. ntah pape je kau ni kan jaripah. biar laa, biaar laaa..





okey the rest i won't tell u, the photos will describe our days there. apaa, ingat minah jawa tak pandai speaking? dush~


DAY 1. jalan2 uptown. makan, makan dan maakannn kat dataran. ceh cakap jugak (--")


kesayangan pertama, rahayu sidek a.k.a mokk ;p

kesayangan kedua, nasuha azman pemilik chalet penginapan ;)


DAY 2. shoot sana sini kat area utm. very nice. then amek huda gi jalan2, tengok muvee kat jusco tebrau, shopping sket, pergi melalak kat danga bay then makaaan. haha



budak uthm memang suka buat onar.





kesayangan ketiga, huda jamil wif her lovely mom :)





jumpa makanan mana reti senonoh (--")

 DAY 3. buat lawatan industri kat pencawang masuk utama TNB (PMU) plentong. ingat senang senang dapat masuk sini?? silap haribulan rambut kau terpacak. aku pakai tudung takpaa hihi pegi taman rusa, amek gamba lagi dan lagik. sori aku kaki gambar. lepas grad nanti nak sambung diploma, degree dengan master seni fotografi kat uitm shah alam boleh tak mak? panggg sekali mehh. tssk!












DAY 4. utm..majukan bangsa. ceewah! duduk baru bape hari dah tau lagu dia. babai utm skudai. senang2 aku datang buat onar laagi ngeh ngeh ;)


much love :)

1 comment:

Mohammad Ahnaf said...

gambar awek hot ngn bckground pokok tu a wat wallpaper...lawa tuh gmba tu..huhu