Tuesday, November 9, 2010

RESUME: nak tulis apaa?



semua orang dah setel resume. 
aku je yang gelabah-terkial-kial baru nak buat. issk.
alah lek aar lambat lagi nak praktikal kann ngeh ngeh
HISH! BUAT LAH CEPAT! (--")


ahh lapar. masak dulu lah. hehehehe


**********


okeh sambung..



macam ni diterima takk?? terima la terima laaa


emm nak buh aktiviti curricular ape ni..takkan batu seremban? terel sangat sampai over level 6. main getah, zero point? ahh malu ah. kaki pendek. nak lompat paras telinga pun tak lepas. rounders? em tak sempat habes kan game dah kena ganti player sebab terpijak paku karat -___-  haaa dah tau nak letak game apaa. main daun terup yang ada gambar katun katun tu. power rangers pun ada. budak laki takde yang boleh beat aku kat sekolah agama dulu ngeh ngeh. bangga 21 tahun. haha eh main jentik tutup botol (ceper) pun terel jugaak. lentik lentik jari jemari i youu. heh


ngaa malas nya nak bukak file sekolah bagai check semuaaa malas nyaa malaass ngaaaa 


letak gambar macam ni orait jugak. skema apaa


makan dulu lah. bai!


epa.

17 comments:

Mohammad Ahnaf said...

oi...kok gitu paruh si burung murai...kurr..kurr.kurr

zarifahmr said...

burung murai bunyi cenggitu eh? oo baru tau nih

zarifahmr said...
This comment has been removed by the author.
fndrocka said...

Computer skills: facebook, twitter

Abir Abhar said...

comel gila ah resume ni..
sumpah gelak gila2 interviewer tu..
haha

*eh bajet nya dia xnak letak alamat rumah. camne org nak pegi meminang ni? haish

zarifahmr said...

fndrocka: ade lagii..friendster, my space, gtalk, tagged. agagaa

abir: eh eh sape interviewer skrg nih? incek super duper hot eh? laa nape tak cakapp kalo tak dah buh full address ngeheheheh

Abir Abhar said...

ok. saya lah interviewer anda *muka garang

letak alamat skrg!

plus saya nak test language javanese awak tu

zarifahmr said...

sebelum tu, let me test u 1st.

jenengan mu seng beneran sopo?


jawab lah, jawab..

Abir Abhar said...

errr?

saya berdarah kacukan arab.
tak fahma lah..
fail

zarifahmr said...

hihihihihihihii

best betol kalo dpt interviewer cam nih. hehehe

Abir Abhar said...

jangan mimpilah ye!
haha

interviewer zaman skrg ganas2 ok

zarifahmr said...

takot nya takot nyaaa

Nurulbadiah Lai said...

dah okey syggg

zarifahmr said...

okey apa nyaa si cantek??? haha

Sophia Rani said...

hahahaha.... lom sempat lagi resuma tu nak dihantar, encik nazir da pengsan dulu tgk muka ko.. haha

zarifahmr said...

resuma ye..hahahaha

Sophia Rani said...

silap taip lah...!!!! resume!!!!

^__^