Tuesday, September 18, 2012

bercakap tentang perempuan gila



rasa macam mimpi doe bukak page ni. sebena aku cuba tenangkan perasaan. baru sebentar tadi aku mengamuk henpas meja kerusi segala benda yang ada dalam opis (abah kau) sebab belog sendiri tak boleh nak bukak. malapetaka apakah? aku syak blogger.com telah konfius dengan tahap kecomelan aku sekarang kemudian wujud perasaan ragu ragu untuk membenarkan aku sign in.
 
 
ya, boleh jadi.

-_-
abaikan permulaan entri yang cukup tidak bertimbang rasa itu. mari teruskan dengan isi penting kandungan (5 markah).

Well, perempuan gila ni dah dapat kerja kau tahu? Buat credit control lagi. Aku malas nak cerita sangat pasal credit control ni yelah sebab aku sendiri pun menguap nak cerita apatah lagi nak menarik orang baca yedak.

Dem aku hilang idea terus nak tulis apa.

Kalau razman si rambut rebonding belah tepi tu pun kehabisan idea menulis entri aku yang picisan ni apatah lagi *nangis tepi tasik* *baling batu*

Cumanya sekarang aku aktif membebel dekat twitter dan facebook sahaja. Nampak tak uollss i dah ada twitter uollsss. Tinggal orang nak report as spam je aku ni bahahaha shiannn sembang soranggg. Sembang sorang tu dia macam kau berborak sekor sekor dekat twitter lepas orang macam zzzz pebenda perempuan gila ni. Macam kau sembang dengan spenda basah la. apa kau dapat? Tiada respon bukan? Paling cibai pun kau akan dengar bunyi tik..tik..tik..

bunyi air spenda jatuh la apa lagi grr.

Apa pun 25 ogos lepas birthday aku. Sengaja bagitahu sebab ramai lagi peminat yang terlupa nak wish yedak. ajejejejejeje kite tauuuu. 

Sweet kan aku? *kedip kedip mata*

6 comments:

MizzTina said...

yela, bikpah mmg ektip kt twitter..


epi belated besday bikpah..

paeh said...

Hek eleh

zaa cleo said...

hapdet akhirnya.
haha
tahniah ;D

Al Kisah said...

update yang paling gila pernah ku baca.. epi belated birthday.. tapi dah lama sangat la plak.. arghh abai kan.. baling batu jauh jauh, tak sangka plak terkena kepala pak haji sebelah rumah.. soorry tok..

zarifahmr said...

tina:
kekekeke itu lah pesen enon kekeke

zaa:
*kedip kedip mata*

paeh:
diam kau diam

alkisah:
hehehe thanks !

EZAN IDMA said...

ahahha, happy belated beday